Expoziție despre identitate de gen, organizată de adolescenți în București. Banii strânși vor fi donați unei asociații anti-SIDA

Data publicării:
expozitie
Expoziție despre identitate de gen, organizată de adolescenți în București

Expoziția numită „Tête-à-Tête VI: Post Spectrum - Masculinity vs Femininty” și organizată de echipa Interact Cișmigiu, formată exclusiv din adolescenți,  va avea loc în acest weekend, la Palatul Noblesse din București. Vizitatorii pot admira lucrările a 20 de artiști tineri și pot participa la work-shop-uri deschise iubitorilor de artă. Accesul la expoziție se face în baza unei donații minime de 30 de lei, iar toți banii strânși de la vizitatori vor merge către Asociația Română anti-SIDA.

„În schimbul unei sume minime de 30 de lei, vizitatorii vor interacționa cu lucrări intrigante, simpatizând cu valori precum non-discriminarea, recunoașterea drepturilor universale. Banii strânși din donațiile oferite de către vizitatori vor fi donați către Asociația Română Anti-Sida, care urmărește să îmbunățăsească calitatea vieții prin serviciile pe care le oferă ca răspuns la persistența existenței infecției cu HIV/SIDA în societatea de azi”, anunță tinerii.

Interact Cismigiu este o organizaţie internaţională non-guvernamentală, non-profit, constituită din elevi cu vârstele cuprinse între 14 şi 18 ani, ce are ca scop ajutarea comunităţii din care face parte. Până în prezent, din evenimente au strâns peste 27.000 de lei, pe care i-au donat inclusiv pentru construcția unei biblioteci.

Tinerii de la Interact Cișmigiu anunță că „Tête-à-Tête VI” aduce în fața publicului o temă controversată și provocatoare, ,,Post Spectrum: Masculinity vs Femininity’’.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite AICI

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri