Matinalul de Vacanţă la ProFM

Data publicării:
pro fm

Dimineți pline de cântec la Matinalul ProFM! Prezentatorul Nono caută colegi care să-l ajute să se trezească. Iar primul artist care a devenit DJ la radio pentru o săptămână este Elena Gheorghe. Cântareața și-a mai descoperit o pasiune:

Elena Gheorghe, cântăreață: „Mă trezesc cu noaptea în cap să mă distrez pe cinste aici cu Nono, la Pro FM. Nu credeam că o să-mi placă atât de tare experienţa asta cu radioul, dar aş putea spune că e pe locul doi după muzică! Îmi plac provocările şi mă supun la tot felul de teste.”

Prezentatorul de la matinal spune că se înţelege de minune cu noua colegă.

Nono Semen, DJ ProFM: Dăm play în fiecare dimineaţă, buna dispoziţie e la ea acasă, pentru că nu putem fi altfel decât aşa. Dacă ne trezim la cinci dimineaţa mă completez bine cu Elena pentru că e o persoană foarte pozitivă. O să am câte un invitat, o persoană foarte importantă în fiecare săptămână, acum, din fericire sunt cu Elena Gheroghe, săptămâna viitoare...vom afla.

Elena Gheorghe, cântăreață: O să-mi duci dorul!

Pe lânga știri și muzică, ascultătorii Matinalului de Vacanță primesc și cadouri: ProFM le ofera zilnic vacanțe în Grecia, smartphone-uri, abonamente și cartele Digi Mobil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri