Spectacol de teatru jucat de două ori în aceeaşi seară

Data actualizării: Data publicării:
bleont actor

Sute de persoane s-au strâns, marţi seară, în faţa Teatrului de Stat Constanţa pentru a vedea piesa “Un bărbat şi mai multe femei”, în care joacă Magda Catone şi Claudiu Bleonţ, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Independent - Blue Theatre. Pentru că nu puteau intra toţi în sala de doar 270 de locuri actorii au jucat acelaşi spectacol de două ori pentru ca toţi cei prezenţi să vadă piesa.

bleont actor

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, sute de oameni vin în fiecare seară la sala Teatrului de Stat, care are 270 de locuri, în încercarea de a vedea spectacolele Festivalului Internaţional de Teatru Independent.

Luni seară, peste 600 de persoane s-au strâns în faţa teatrului, protestând faţă de sistemul «primul venit, primul servit», cum s-a întâmplat de sâmbătă. Marţi seară, situaţia s-a repetat, cu peste 800 de persoane care doreau să intre în sala neîncăpătoare a teatrului.

Văzând mulţimea adunată şi care, în mod evident, nu avea cum să intre, Claudiu Bleonţ, binecunoscutul actor care a venit în festival cu «Un bărbat şi mai multe femei», a iniţiat o propunere extraordinară, pe care a şi anunţat-o publicului.

Ajutat de bodyguarzi, s-a urcat pe un scaun şi a declarat că spectacolul se va juca de două ori, lucru care s-a întâmplat, între cele două reprezentanţii fiind o pauză de 10 minute.

Claudiu Bleonţ avea să spună la finalul spectacolelor că este pentru prima oară în cariera sa când i se întâmplă acest lucru.

“Nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Este o premieră pentru mine. În întreaga mea carieră nu am întâlnit o asemenea situaţie şi un asemenea public. Mulţumesc Constanţei şi constănţenilor pentru această sublimă experienţă”, a afirmat Claudiu Bleonţ, citat de News.ro.

De asemenea, organizatorii au decis ca spectacolul care încheie Festivalul Internaţional de Teatru Independent - Blue Theatre, şi anume “Sunt un orb” cu Horaţiu Mălăele, să aibă loc în stradă pentru a putea fi urmărit de cât mai mulţi oameni.

“Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa - Blue Theatre se va încheia în stradă, în faţa Teatrului de Stat! Protagonistul evenimentului este Horaţiu Mălăele, cel care a fost de acord ca acest lucru să se întâmple, fiind mai mult decât încântat de fenomenul de la Constanţa. În acest context, celebrul actor a acceptat să scoată spectacolul său, «Sunt un orb», de sâmbătă, 10 septembrie, ora 20.00, din sală în stradă, pentru ca toţi constănţenii care doresc să devină public şi să ia parte la un adevărat regal actoricesc să poată face asta”, au precizat organizatorii.

Miercuri, sunt programate următoarele spectacole: “Freak Show”, cu şi de Florin Piersic Jr, de la ora 18.00, “Carpathian Garden”, cu Tudor Aaron Istodor, Radu Iacoban, de la ora 20.15 şi “Căsnicie cu bucluc”, cu Andu Axente, Clara Ghiuvelechian, Luiza Martinescu, Andrei Cantaragiu, Emi Cristoiu, de la ora 21.30.

Festivalul Internaţional de Teatru Independent - Blue Theatre are loc la Constanţa în perioada 3 - 10 septembrie, iar intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri