Sari la conținut

„Star Trek. Dincolo de infinit!” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

Cel de-al 13-lea opus dintr-o saga SF care sărbătoreşte în 2016 împlinirea a 50 de ani de la lansare este regizat de Justin Lin îi are în rolurile principale pe actorii Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg, Idris Elba, Zoe Saldana şi Sofia Boutella.

Animaţia „Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi/ Ice Age: Collision Course” a coborât pe locul al doilea în box office-ul românesc cu încasări de 501.334 de lei şi a fost vizionat de 24.504 spectatori, potrivit cinemagia.

Personajele principale ale francizei - Manny, Diego, şi Sid - se întâlnesc în al cincilea film pentru a rezista unei ploi de meteoriţi care este aproape de a distruge lumea.

Filmul „Legenda lui Tarzan/ The Legend of Tarzan”, regizat de David Yates, coboară pe poziţia a treia în clasament, cu încasări de 235.258 de lei şi 10.663 de spectatori.

Pelicula îl prezintă pe Tarzan (Alexander Skarsgard), care a părăsit jungle din Africa, de trei ani, pentru o viaţă rafinată alături de soţia sa, Jane (Margot Robbie). Personajul a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conştient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie şi răzbunare şi pus în mişcare de căpitanul Leon (Christoph Waltz).

Pe locul al patrulea a debutat „Detectivul, mafia şi cartoforul/ Skiptrace”, regizat de Renny Harlin, după un scenariu scris de Jackie Chan, cu încasări de 134.683 de lei, fiind urmărit de 7.118 de spectatori.

Comedia de acţiune „Agenţi aproape secreţi/ Central Intelligence”, de Rawson Marshall Thurber, a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 125.980 de lei, după ce a fost vizionat de 6.429 de spectatori.

Filmul prezintă povestea unui agent CIA, interpretat de Dwayne Johnson, care se întoarce în oraşul natal pentru reuniunea de liceu. Pentru că e pe urmele unui caz secret, îl ia drept partener, cu forţa, pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (jucat de Kevin Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată.

„Now You See Me: Jaful Perfect 2/ Now You See Me 2”, regizat de Jon M. Chu, a coborât două locuri în clasament, după a şasea săptămână de la lansare. Producţia se află pe poziţia a şasea, cu încasări de 122.756 de lei şi 6.067 de spectatori.

Comedia „Partenere pentru Mike şi Dave/ Mike and Dave Need Wedding Dates”, regizată de Jake Szymanski, cu Zac Efron, Aubrey Plaza, Anna Kendrick şi Adam Devine în distribuţie, a coborât pe locul al şaptelea, cu încasări de 77.683 de lei şi 4.553 de spectatori.

Animaţia „Finding Dory/ În căutarea lui Dory” a urcat două locuri în top, ajungând pe poziţia a opta, cu încasări de 64.630 de lei şi 3.328 de spectatori. Acţiunea filmului are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, „În căutarea lui Nemo/ Finding Nemo”, şi îi are ca participanţi pe Marlin (Albert Brooks), Nemo şi Gaşca din Acvariu, printre alţii. Locul peripeţiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar în poveste îşi vor face loc o serie de personaje noi.

Filmul „Ziua Independenţei: Renaşterea/ Independence Day: Resurgence”, regizat de Roland Emmerich, a coborât, în a cincea săptămână, pe locul al nouălea, cu încasări de 61.243 de lei şi 2.560 de spectatori.

Drama romantică „Înainte să te cunosc/ Me Before You”, de Thea Sharrock, cu Emilia Clarke şi Sam Claflin în rolurile principale, se află pe locul al zecelea în clasament, cu încasări de 58.870 de lei şi 2.998 de spectatori.