Bob Dylan interzice folosirea telefoanelor mobile la concertele sale din Marea Britanie

Data actualizării: Data publicării:
bob dylan pe scena
Foto: GettyImages

Bob Dylan a anunţat primul său turneu în Marea Britanie după mai bine de cinci ani, însă pe toată durata spectacolelor utilizarea telefoanelor mobile va fi interzisă, informează DPA/PA Media. Artistul vrea astfel să evite înregistrările neautorizate ale concertelor sale.

Artistul american de muzică folk şi rock, în vârstă de 81 de ani, va susţine nouă concerte în Marea Britanie în octombrie 2022 în cadrul turneului său mondial "Rough and Rowdy Ways", care a început în decembrie în Milwaukee, Statele Unite.

El va cânta patru seri pe scena London Palladium înainte de a concerta la Cardiff, Hull şi Nottingham. Seria de spectacole din Marea Britanie se va încheia cu două concerte programate la Glasgow.

Spectacolele din Marea Britanie vor avea loc între 19 şi 31 octombrie, iar biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, 15 iulie.

Toate concertele vor fi evenimente la care utilizarea telefoanelor mobile va fi interzisă, publicul fiind obligat să îşi pună dispozitivele în huse Yondr, blocate pe durata spectacolului. Artistul vrea astfel să evite înregistrările concertelor și distribuirea neautorizată a muzicii sale, mai scriu sursele citate de Agerpres.

Potrivit site-ului oficial al artistului, concertele din Marea Britanie vor fi precedate de spectacole susţinute la Oslo, Stockholm, Gothenburg, Copenhaga, Paris, Bruxelles şi Amsterdam, între 25 septembrie şi 17 octombrie.

Dylan, care a câştigat numeroase premii, inclusiv Premiul Nobel pentru Literatură, pe parcursul unei cariere de 60 de ani, a susţinut ultimele concerte în Marea Britanie în aprilie şi mai 2017, în cadrul turneului "Never Ending".

El a susţinut deja 74 de concerte în SUA în cadrul turneului "Rough and Rowdy" de promovare a celui mai recent produs discografic al său, cu acelaşi nume, lansat în 2020.

Dylan a vândut până în prezent peste 125 de milioane de discuri la nivel global şi a câştigat un Oscar, în 2001, pentru melodia "Things Have Changed", compusă pentru filmul "Wonder Boys".

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri