Sari la conținut

Actriţa care va juca alături de Tom Hanks

Ana Ularu o interpretează pe Vayentha, un agent sub acoperire din Florenţa, care trebuie să-l urmărească pe profesorul Robert Langdon, jucat de Tom Hanks.

Ana Ularu, actriţă: „Pentru cei care au citit cartea nu va mai fi niciun secret Personajul meu este un agent secret periculos trimis să anihileze, sunt nişte mici incursiuni înspre lumea lui Dante, în Florenţa şi spre anihilarea lumii cu un virus”.

Pelicula "Inferno" este aşteptată de fanii genului, care pariază de acum că va fi un mare succes. Ana Ularu crede la fel, însă recunoaşte că acum câteva luni nu se gândea că va trece nici măcar de primul casting.

Ana Ularu: „Am dat o proba undeva în ianuarie, eu tocmai mă întorceam de la o filmare din Ucraina şi am ajuns în Londra, am dat proba, unde a fost prezent Ron Howard, lucru pe care l-am apreciat foarte tare, întâmplându-se pe plaiurile noastre de multe ori ca regizorul să nu fie prezent la probă şi până la urmă am aflat că am luat rolul şi am început să ţopăi”.

Filmul, regizat de Ron Howard, este adaptarea cinematografică a celui de-al treilea roman al lui Dan Brown, după Codul lui Da Vinci şi Înger şi Demon. Ambele, cu încasări de peste 1 miliard de dolari. În actuala serie, masca furată a lui Dante Alighieri leagă acţiunea filmului.

Ana Ularu a interpretat primul ei rol la 9 ani într-o producţie româno-franceză şi crede că cel mai mult în carieră a ajutat-o curiozitatea. A împărţit scena cu nume mari ca Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Bruno Ganz sau Rhys Ifans. În prezent, se pregăşte pentru spectacolul Carusel, care va avea premiera în 14 octombrie la Teatrul Bulandra.

Pe aceeași temă