Sari la conținut

Al șaselea sezon al serialului „Game of Thrones” va fi lansat la 24 aprilie

 

Este vorba de un sezon foarte special pentru acest serial epic având în vedere că va fi prima dată când adaptarea pentru televiziune va devansa ceea ce este publicat în cărțile lui George R.R. Martin pe care se bazează scenariul serialului.

Recent, scriitorul a afirmat că nu a reușit să termine la timp volumul șase al celebrei sale saga „The Winds of Winter”, „Cântec de Gheață și Foc”, după care este realizat serialul HBO. George R.R. Martin a sperat să poată transmite romanul către editori la sfârșitul anului 2015, urmând ca partea a șasea a seriei "Cântec de Gheață și Foc" să fie publicată la începutul acestui an.

Această întârziere, un lucru obișnuit pentru fanii lui R.R. Martin, un scriitor celebru și pentru faptul că nu se grăbește niciodată să-și scrie romanele, rămânând indiferent la presiunea publicului, va duce la situația neobișnuită ca lansarea în aprilie a sezonului 6 din serialul de televiziune „Game of Thrones” să aibă loc înainte de apariția cărții.

În ceea ce privește serialul difuzat de postul HBO, pregătirea noului sezon s-a menținut în cel mai absolut secret, dar s-a aflat totuși că au fost cooptați actorii Max von Sydow și Ian McShane care fac acum parte dintr-o distribuție la care mai participă Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke și Kit Harington.

Pe aceeași temă