Sari la conținut

„Atlasul frumuseții”, proiectul de succes al unei fotografe din România care a călătorit în jurul lumii 

Mihaela Noroc a călătorit în jurul lumii mai bine de un an. Mai exact, a petrecut 15 luni în 35 de țări pentru a realiza un proiect care este foarte apreciat pe rețelele de socializare, „Atlasul frumuseții”.

A vizitat marile oraşe, dar şi locuri sălbatice prin care puţini se încumeta să ajungă. A înfruntat pericolele cartierelor rău famate din Rio de Janeiro şi s-a bucurat de ospitalitatea locuitorilor din îndepărtatul Myanmar.

Dar s-a întors în România cu o impresionantă colecţie de portrete ale frumuseților autentice descoperite în toată lumea, din Europa de Vest până în triburile africane, din Rio de Janeiro până în China.

„În urmă cu aproape un an am plecat în lume să concep un atlas al frumuseţii feminine. Prin chipurile pe care le-am fotografiat în 28 de ţări am încercat să spun o poveste despre cultură sau tradiţiile locale. Economiile strânse în ultimii ani sunt pe sfârşite, sponsori nu există, dar mă încăpăţânez să cred că se poate… să cred că pot merge mai departe”, spune Mihaela Noroc. 

GALERIA FOTO poate fi accesată AICI și AICI