Concert André Rieu în Piața Constituției

Data publicării:
andre rieu facebook-1

ACTUALIZARE 0:00 Acorduri de vals au răsunat în această seară în centrul Capitalei. Celebrul violonist André Rieu a susţinut un spectacol extraordinar în Piaţa Constituţiei. Peste 12.500 de oameni au participat la eveniment.

„Muzica aduce oamenii laolaltă. De oriunde aţi veni, ne-am adunat aici în această noapte cu un singur scop. Să ne bucurăm de muzică. În această seară, doamnelor şi domnilor, vă vom încălzi inimile cu muzică frumoasă, cu solişti nemaipomeniţi şi bineînţeles cu vals. Este extraordinar că ne-am întors în Bucureşti”, a spus André Rieu în deschiderea concertului.

Pe scena din Piaţa Constituţiei, André Rieu este acompaniat de orchestra Johann Strauss, formată din 60 de membri care provin din 10 ţări diferite.

Sâmbătă seară, peste 12 mii de spectatori au venit să-l vadă pe Andre Rieu, unii chiar pentru a doua oară.

Superb! Am crezut că o dată în viaţă vezi aşa ceva, deja Dumnezeu ne-a ajutat. Mai venim şi anul viitor”, spune una dintre spectatoare.

„Ne doream să-l vedem, încă de anul trecut ne-am dorit să ajungem la concertul lui André Rieu și n-am mai găsit bilete și anul ăsta a fost o oportunitate și abia așteptăm să-l vedem”, declara o altă telespectatoare înainte de începerea spectacolului.

Printre cei din public se află şi mulţi străini care au venit special în România pentru acest concert. Un cuplu este din Israel. Un altul, din Londra:

Reporter: Aţi venit din Londra?

- Da, am venit special pentru a merge la acest spectacol. Nu am mai fost la Bucureşti înainte, aşa că atunci când am văzut că sunt bilete în Bucureşti, ne-am gândit să venim să vedem Bucureştiul şi să vedem concertul.

Imagini cu André Rieu au apărut şi pe faţada unei celebre clădiri din Bucureşti, alături de mesajul „Îţi mulţumim că iubeşti România, André!".

Celebrul violonist va urca pe scena din Piaţa Constituţiei şi duminică seară, tot de la ora 20.30, pentru alţi 12 500 de spectatori. Digi 24 şi UTV sunt parteneri media ai evenimentului.


ACTUALIZARE 22:00 Spectacolul este în plină desfăşurare, iar pe scenă s-a cântat „Ciobănaș cu 300 de oi”, una dintre surprizele pregătite publicului de André Rieu. Sunt spectatori care au venit din toată țara, dar și din străinătate. Artistul și orchestra sa vor susține un spectacol și duminică, tot de la 20:30, iar organizatorii au amenajat  o casă de bilete chiar în Piața Constituției pentru cei care se hotărăsc în ultimul moment să nu rateze un asemenea show.


ACTUALIZARE 20:30 André Rieu își face intrarea în scenă. Pe spectatori îi așteaptă o lume de basm creată prin muzică și spectacol. Este suspans și în legătură cu numele - păstrat secret - al artistului român care va fi invitat pe scenă să cânte alături de orchestra lui André Rieu.


Mai sunt doar câteva ore până la mult-aşteptatul concert susţinut de André Rieu în Capitală. Spectacolul începe la ora 20:30.

Sâmbătă şi duminică, celebrului violonist André Rieu concertează la Bucureşti. Muzicianul a sosit cu toată echipa şi se pregăteşte pentru cele două spectacole. Bilete s-au vândut deja.

Sute de oameni din echipa celebrului artist au făcut ultimele pregătiri. 12.500 de scaune au fost aşezate în spaţiul destinat spectatorilor. Accesul în Piața Constituției se va face începând cu ora 19:00, iar concertul va începe la 20:30.

Evenimentul va fi prezentat și tradus de Liana Alexandru.

André Rieu are cea mai mare orchestră privată din lume, formată din 60 de membri care provin din 10 țări diferite.

Pe scena din Piaţa Constituţiei va urca şi un artist român al cărui nume este ţinut secret de organizatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri