Sari la conținut

Concert Andre Rieu. Scena, adusă cu 40 de tiruri din Olanda

A început numărătoarea inversă pentru unul dintre cele mai mai aşteptate concerte ale verii, cel al violonistului Andrei Rieu. 300 de oameni muncesc zi şi noapte, în două schimburi, pentru ca totul să fie perfect până sâmbătă.

Pe acel schelet va fi amplasat acoperişul templului, acel templu fastuos pe care Andre Rieu va concerta sâmbătă şi duminică”, spune Nicoleta Ion, PR-ul evenimentului.

O scenă imensă, lungă de 65 de mp, va fi montată în Piața Constituției. Pe ea vor urca, alături de Andre Rieu, cei 60 de membri ai Orchestrei Johann Strauss. Echipa artistului va monta şi ecrane uriaşe, pentru ca toţi cei 12.500 de spectatori să poată vedea spectacolul în detaliu.

Este o producţie impresionantă. Această scenă a fost transportată din Olanda la Bucureşti cu 40 de tiruri. Tot ceea ce veţi găsi în Piaţa Constituţiei la momentul concertului înseamnă produs adus de acolo, din Olanda. Inclusiv scaunele. Andre Rieu are aici propria bucătărie, bucătari, orice produs, preparat şamd este adus de acolo”, spune Nicoleta Ion.

Biletele s-au epuizat pentru prima seară de concert. Pentru duminică mai sunt doar 200 de bilete disponibile. Preţurile pleacă de la 170 de lei.