Concert pentru Regele Mihai la Ateneu

Data publicării:
concert ateneu

Pe scenă au urcat violonistul Giuliano Carmignola şi Ansamblul de fete La Stravaganza, dirijat de maestrul Christian Badea. Regele Mihai şi-a sărbătorit ziua în Elveţia, alături de Regina Ana.

Am plantat un copac la Săvârşin pentru el şi i-am trimis o poză cu acest copac. Am vorbit şi este foarte bine şi aşteaptă sa vina în România, nu are răbdare, vrea să vină imediat”, a spus Principesa Margareta.

Concertul de ziua Regelui Mihai are deja o tradiţie de șase ani în protocolul Casei Regale şi a devenit un eveniment caritabil. Banii din biletele celor 900 de spectatori vor fi folosiţi pentru sprijinirea unor tineri talentați.

Este un concert care ne oferă ocazia să strângem bani pentru tineri talentați, un program care ne ajută să strângem bani pentru tinerii fără posibilități”, a spus Mugurel Mărgărit-Enescu, directorul executiv al Fundaţiei Principesa Margareta.

Regele Mihai se va întâlni cu românii pe 8 noiembrie, de Sfinții Mihail și Gavril. Majestatea Sa va veni în țară şi va deschide porțile Palatului Elisabeta pentru oricine dorește să îi ureze „La mulți ani”.

Cea mai recentă apariție publică în România a monarhului a fost anul trecut, pe 25 octombrie, la inaugurarea Piațetei Regelui din Capitală. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri