Sari la conținut

Concertele André Rieu | Seri magice în acorduri de vals

Trei ore de eleganţă, romantism şi o atmosferă de excepţie. De asta au avut parte cei care au care au venit aseară în Piaţa Constituţiei.

Celebrul violonist a fost bucuros să revină în faţa publicului din România.

„Vă vom încălzi inimile cu muzică frumoasă, cu solişti nemaipomeniţi şi, bineînţeles, cu vals. Este extraordinar că ne-am întors în Bucureşti”, a declarat André Rieu.

În concert, Andre Rieu a fost acompaniat de orchestra Johann Strauss, formată din 60 de membri care provin din 10 ţări.

Spectacolul nu a fost lipsit de surprize. Pe scena din Piaţa Constituţiei a răsunat piesa „Ciobănaș cu 300 de oi”, iar la finalul concertului, spectatorii au urmărit un impresionant show de artificii.

Iată ce au spus unii dintre spectatori:

„Superb. Extraordinar. Şi anul trecut am fost şi ne-a plăcut foarte mult şi am revenit şi anul acesta”.

„Cred că o dată în viaţă te întâlneşti cu un asemenea concert, la noi”.

„Excelent. şi anul trecut am fost. Un bun cântăreţ, un bun organizator, un bun orchestrator. Super!”

Printre spectatori a fost şi cântăreaţa de muzică uşoară Corina Chriac, care i-a pregătit un cadou celebrului violonist: partitura de vioară şi pian a lucrării „Serenadă” .

Dacă vreodată îi va face plăcere să o cânte, în memoria tatălui meu, o să fiu foarte fericită. Dacă nu, rămâne un cadou pe care i-l fac cu toată dragostea”, a declarat Corina Chiriac.

Imagini cu Andre Rieu au apărut şi pe faţada unei celebre clădiri din Bucureşti, alături de mesajul „Îţi mulţumim că iubeşti România, Andre!”. Celebrul violonist va urca pe scena din Piaţa Constituţiei şi în această seară, tot de la ora 20.30. Digi 24 şi UTV sunt parteneri media ai evenimentului.