CONVERSAȚII ESENȚIALE. Carmen Tănase nu mai crede în schimbarea în bine a românilor

Data publicării:
ct1 1

Sâmbătă, la „Conversaţii esenţiale”, vor fi pentru prima dată faţă în faţă, din postura de realizator de emisiune si invitat, fără a interpreta partituri scrise de dramaturgi celebri. Jurnalista Iuliana Ciugulea va încerca să creioneze un portret al actriţei Carmen Tănase.

Personaj complex, Carmen Tănase poate povesti ore în şir despre ea, viaţa ei, pasiunile pe care le are. Actriţa îşi aminteşte cu nostalgie că, atunci când era mică, era băiatul casei. Juca fotbal şi îngrijea pisicile chioare şi câinii ologi din cartier, pasiune pe care o are şi acum. În timp ce vedeta îşi dorea să dea la zootehnie, părinţii ei îşi doreau pentru fiica lor o carieră în învăţământ.

Carmen Tănase, care o admira pe Gina Patrichi, a decis până la urmă să încerce la actorie. „Eu ascultam teatru radiofonic şi o adoram pe Gina Patrichi. O imitam foarte bine. Am început să îmi fac şi cearcane ca ale ei, o imitam şi în oglindă şi mi-am spus - Hai că este în ecfoarte simplu, pot să fiu actriţă! Am dat şi am picat. I-am spus lui tati -” Acum ştiu ce am de făcut. La anul intru”! Și anul viitor am intrat” îşi aminteşte interpreta Flacărei din producţía de succes „Inimă de ţigan”.

Pentru Carmen Tănase, actriţa Olga Tudorache reprezintă un idol, un exemplu în carieră, omul pentru care nutreşte o mare admiraţie. Ea a fost cea care a luat clasa actriţei Carmen Tănase, atunci când aceasta a intrat la Facultatea de teatru. S-a născut atunci o prietenie care durează de zeci de ani.

„În toamnă, când să îşi aleagă fiecare studenţii, ne-au adunat şi ne-au rugat să le mai spunem o dată repertoriul. Eu peste vară, uitasem tot. Aşa încât, mi-a povestit Olga mai târziu, discuţia dintre ea şi Sanda Manu - Eu nu o iau pe asta! Ia-o tu! Şi Olga a spus - Asta ori este tâmpită total, ori scot ceva din ea. Şi m-a luat la clasa ei”, își amintește actrița.

În interviul de sâmbătă, de la ora 20.10, la “Conversaţii esenţiale”, Carmen Tănase mărturiseşte că nu mai are nicio speranţă în ”schimbarea în bine” a românilor. Telespectatorii vor afla şi cine este omul politic în care crede actriţa, cel pe care îl considera un Don Quijote al politicii româneşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri