Elena Udrea, după acuzațiile aduse șefului interimar al SRI: „Când am acuzat un general de serviciu secret, s-a creat panică!”

Data publicării:
udrea ingandurata

Elena Udrea a afirmat că „a văzut reacţiile şi poziţionările unor comentatori publici, dar şi a unor "acoperiţi din presă" după afirmaţiile, pe care şi le asumă total, pe care le-a făcut în interviul de la Hotnews” şi a adăugat că doreşte să facă trei comentarii scurte.

Ea a menţionat că, „de regulă, când apare un denunţ împotriva unui politician, acesta este fie constatat deja vinovat, fie se spune, corect, justiţia să cerceteze”.

Am văzut reacţiile şi poziţionările unor comentatori publici, dar şi a unor "acoperiţi din presă" după afirmaţiile (pe care mi le asum total) pe care le-am făcut în interviul de la Hotnews. Vreau să fac trei comentarii scurte:

1. De regulă, când apare un denunţ împotriva unui politician, acesta este fie constatat deja vinovat, fie se spune, corect, justiţia să cerceteze. Când au apărut dezvăluiri despre Florian Coldea (şeful SRI), unii m-au atacat pe mine şi au încercat să îl declare deja nevinovat, înainte de orice acţiune a justiţiei.

2. Putem acuza un parlamentar, un ministru, un Prim-Ministru sau chiar un Preşedinte fără probleme. Dar, când am acuzat un general de serviciu secret, s-a creat panică! Această reacţie arată teama pe care o generează SRI-ul celor cu secrete în dulap, politicieni, presă etc.

3. Justiţia va fi cea care va dovedi dacă denunţul meu va fi confirmat de dovezi. Eu am spus ce ştiu şi voi dezvolta afirmaţiile din denunţul penal în faţa anchetatorilor.

Personal, mă aştept la absolut orice, înscenări, "dezvăluiri", fotografii etc., pentru că acum vor dori şi mai mult să-mi închidă gura. Important este să fim conştienţi de pericolul uriaş al acestui moment: puterea totală în mâna unui om despre care nu se ştie mai nimic în spaţiul public, dar care deţine secretele tuturor.

Dacă vă amintiţi, în ultima emisiune din campanie, Mădălina Puşcalău m-a întrebat dacă voi face ceva cu lucrurile pe care le ştiu. Am răspuns atunci că „cel mai probabil da, pentru că am un pronunţat spirit de sacrificiu”. Ştiam că voi spune...”, a scris Elena Udrea pe Facebook. 

Conducerea SRI va fi audiată în Parlament

Şeful interimar al SRI, Florian Coldea, va fi chemat săptămâna viitoare în faţa Comisiei de control a SRI pentru a răspunde întrebărilor despre acuzaţiile aduse de Elena Udrea. Deputatul PMP a susţinut că şeful serviciului controlează viaţa politică.

Elena Udrea: Puterea vine de la SRI. Acolo sunt informații despre „scheletele din dulap”. La fel era și pe vremea lui Băsescu

Șeful interimar al SRI, Florian Coldea, reclamat la DNA. Elena Udrea îi aduce acuzații extrem de grave

Victor Ponta, reacţie la acuzaţiile Elenei Udrea: 99% din ce spune ea sunt lucruri fanteziste

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri