Faceţi cunoştinţă cu toate personajele lui William Shakespeare... deodată. Comedie la Teatrul de pe Lipscani

Data publicării:
unnamed-2

Cum ar fi ca trei actori să interpreteze toate personajele din toate piesele lui William Shakespeare într-o oră şi 20 de minute? Aflaţi din comedia „Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare”, care se joacă miercuri 14 mai, ora 20:00, la Sala Muse a Teatrului de pe Lipscani (strada Lipscani nr. 53).

Foto: Alexandra Paşca

Spectacolul nostru conține doar 14.205 cuvinte, în timp ce Operele Complete editate la Oxford însumează peste 1.258.437 de vorbe. Aceste piese, interpretate într-o manieră tradițională, durează - fără aplauze - 127 de ore şi 58 de minute. Noi vi le vom prezenta - cu aplauze – în numai 75 de minute! Iar la sfârşit veți pleca de aici complet culți!” anunţă creatorii spectacolului „Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare”.

„Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare”

Cu: Dan Rădulescu, Andrei Seuşan, Daniel Haralambie/ Ionuț Grama
Scenografia: Tudor Prodan
Regia: Eugen Gyemant
Rezervări la: 0734.000.236 / contact@teatruldepelipscani.ro / www.teatruldepelipscani.ro / www.bilete.ro.

Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare” a fost primul spectacol montat în anul 2014 de regizorul Eugen Gyemant. Unul dintre cei mai de succes tineri regizori de teatru din România, Eugen Gyemant a absolvit Regie de teatru la UNATC în anul 2008, iar de atunci a montat peste zece spectacole în teatre şi spații independente din Bucureşti, dar şi din alte oraşe.

Şase spectacole regizate de Eugen Gyemant se joacă în prezent în teatre din Bucureşti: „Cum am învățat să conduc” la Teatrul de Comedie, „Vițelul de aur” la ArCub, „Bullets over Lipscani” şi „Bartender Blues” - ambele la Godot Cafe Teatru, „Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare” şi „Julius Caesar” - ambele la Teatrul de pe Lipscani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri