FOTO VIDEO Scorpions, pentru a opta oară la Bucureşti. 10.000 de oameni au cântat împreună cu trupa

Data publicării:
scorpions 2

Legendarii Scorpions au cântat din nou la Bucureşti, pentru a opta oară. Acordurile „Bang Bang”, „Send Me An Angel” sau „Wind Of Change” s-au auzit din boxe sâmbătă seara la Bucureşti, spre încântarea a peste 10.000 de oameni care au cântat şi au dansat electrizaţi de muzica rock. Concertul face parte din turneul „Rock'n Roll Forever Tour 2013”. Scorpions fiind aşteptaţi şi în Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia sau Finlanda.

 

Spectacolul de muzică, lumini şi efecte speciale i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Ce spun ei despre trupa preferată? „Au mai îmbătrânit puţin, dar e mişto, e fain” / „E genial! E foarte mişto!” / „Am petrecut cinci ani de facultate cu muzica lor, între 83 şi 88. Normal că am rămas cu un pic de nostalgie.” / „Sunt pentru prima oară la Scorpions. Ştiu să facă atmosferă şi au meritat din plin banii.” Alţii, în schimb, şi-ar fi dorit să fie mai aproape de scenă.

Cu o energie debordantă pe scenă, timp de două ore, membrii trupei Scorpions au interpretat piesele care i-au făcut celebri în întreaga lume. Publicul a cântat alături de ei,10.000 de oameni venind să îi vadă:

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri