Iuliana Ciugulea pentru Ziarul Metropolis: Jurnalistul să creadă în inteligenţa telespectatorului!

Data publicării:
iuliana 20ciugulea-53487

„...Plăcerea de a observa că telespectatorii îşi doresc astfel de emisiuni a reuşit să mă motiveze şi mi-a dat puterea ca în fiecare săptămână să am premieră. Da, eu aşa consider, că în fiecare săptămână am de fapt două premiere! Şi ceea ce m- a ajutat foarte mult a fost atitudinea celor din Digi24”, declară jurnalista-actriță în interviul din „Ziarul Metropolis”.

Pe de altă parte, ea spune că actoria o ajută să înţeleagă mai bine personajul principal al emisiunii – invitatul. „Asta am învăţat la şcoală, să mă apropii de personaj, să învăţ să-l înţeleg, să mă împrietenesc cu el, să-l determin să fie sincer cu mine. Iar anii de presă – 14 la număr, mă ajută să vă invit laConversaţii esenţiale. Faptul că fac presă îmi dă mai multă încredere în mine când sunt pe scenă. Dar dorinţa de a nu-i dezamăgi pe cei care mă văd pe micile ecrane mă cam tensionează, trebuie să recunosc”, spune Iuliana Ciugulea.

Ea povestește despre prima experiență ca actor, când s-a întâlnit cu Dem Rădulescu, dar și despre prima experiență ca reporter, când...i-a intrat în gură o pană de la pălărie!

Citiți AICI interviul integral acordat de jurnalista Digi24 „Ziarului Metropolis”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri