JURNAL PENTRU COPII. Dan Chişu îi povesteşte Mirunei despre filme, mâncare şi fete

Data publicării:
dan 20chisu 201 201-42992

Provocat de Miruna la o discuţie foarte deschisă, pe subiecte pe alocuri deloc comode, Dan Chişu a acceptat să răspună la întrebările micului reporter altfel decât ar fi făcut-o în faţa unui jurnalist profesionist.

Întrebat cum ar trebui sa fie prezentat un om care face atât de multe lucruri deodată – e şi actor, şi regizor, dar şi producător, scriitor, om de televiziune, chiar şi bucătar, răspunsul lui Dan Chişu a fost foarte sincer. „Superficial! Un om care nu s-a hotărât ce să facă şi a făcut foarte multe lucruri, nu pe toate foarte bine, dar oricum în câteva dintre ele s-a remarcat”.

JURNAL PENTRU COPII. MIruna l-a intervievat pe Dan Chișu | Digi24

Şi pentru că Miruna a opinat că filmul său, „Websitestory” a fost făcut cam...repede, Dan Chişu a fost, din nou, obligat să-i dea dreptate. „Păi se vede, se vede şi din film că l-am terminat cam repede! Dar fiind primul film, iniţial ne-am gândit să facem un experiment; după 12 zile de filmare ne-am dat seama că avem material pentru un lung metraj şi aveam două soluţii, să renunţăm la el şi să-l facem un scurt metraj sau să încercăm să facem un lung metraj. Şi aici apare întotdeauna indecizia artistului, pentru că duşmanul binelui este mai binele. Noi am încercat să facem puţin mai bine şi nu ne-a ieşit atât de bine pe cât ne-am fi dorit să ne iasă. Oricum, filmul a ieşit şi odată ieşit a fost înregistrat. Aşa că ai dreptate... l-am făcut puţin cam repede!”

Iar întâlnirea celor doi, după multe alte discuţii, care mai de care mai interesante, nu s-a putut încheia fără promisiunea artistului ca atunci când va face un film în care va distribui şi un copil, Miruna va fi prima chemată la casting.

Sâmbătă, la 9.30, la Digi24, o altă lecție despre viață, prin ochii copiilor, cu multe subiecte, invitaţi şi reportaje utile întregii familii, la emisiunea „Jurnal pentru copii”, prezentată de Sara și Radu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri