Klaus Iohannis, din nou la Târgul Gaudeamus

Data publicării:
Iohannis la Gaudeamus 2014 cu presedintele RRA - Foto. Alexandru Dolea

Alina Mungiu Pippidi își lansează vineri volumul „Tranziţia. Primii 25 de ani”, semnat împreună cu Vartan Arachelian, în cadrul târgului internaţional de carte Gaudeamus. La eveniment participă și președintele ales Klaus Iohannis. 

Klaus Iohannis, despre varianta ca Alina Mungiu-Pippidi să fie consilier

Întrebat, la evenimentul de lansare a unei cărţi a Alinei Mungiu-Pippidi, la Gaudeamus, dacă s-a gândit la varianta ca acesta să fie consilier, preşedintele ales Klaus Iohannis a declarat: "Doamna Mungiu-Pippidi este foarte calificată pentru foarte multe lucruri şi le face foarte bine".

Prezent la lansare, scriitorul Liviu Antonesei a spus că Iohannis ar trebui să fie lăsat să-şi facă singur echipa.

"Decât să-i dăm noi sfaturi, să începem să ne bârfim între noi, că am auzit că de-acum se pare că sunt facţiuni, se luptă ăia care au fost cu Băsescu cu ăia care n-au fost cu Băsescu, să lăsăm omul în primul rând să treacă toate procedurile, să gândească el nemţeşte şi să-şi facă singur echipa, cum e foarte normal", a spus Antonesei.

Preşedintele ales, Klaus Iohasnnis, a participat, vineri, la Gaudeamus, la lansarea volumului "Tranziţia. Primii 25 de ani" care îi are ca autori Alina Mungiu-Pippidi și Vartan Arachelian.

La plecare, o doamnă în vârstă i-a mulţumit preşedintelui ales şi i-a spus să fie atent cu cine se însoţeşte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri