Membru în consiliul CNA, despre noul ministru al Culturii: „Este obscen, o numire odioasă!”

Data publicării:
romascanu

Numirea lui Lucian Romașcanu la conducerea Ministerului Culturii, calificată drept „odioasă” și „o umilință pentru arta și cultura românescă”. Aprecierile aparțin lui Valentin Jucan, membru în consiliul de administrație al Consiliului Național al Audiovizualului și au fost făcute prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Romașcanu, ministru al culturii în România. ESTE OBSCEN! Un individ care a gestionat mizeria din tabloidele românești este acum ministru. Ministru al Culturii. Această numire ESTE ODIOASĂ! ESTE RUȘINOASĂ! ESTE O UMILINȚĂ PENTRU TOT CE ÎNSEAMNĂ ARTĂ și CULTURĂ ÎN ROMÂNIA. ESTE UN GEST DE TIP PORNOGRAFIC PRIN CARE SUNT ÎNGENUNCHEAȚI TOȚI OAMENII DE CULTURĂ”, a scris Jucan pe Facebook.

Citiți și: Noul ministru al Culturii, fost manager la Cancan și Libertatea

Lucian Romașcanu, propunerea pentru funcția de ministru al Culturii în cabinetul Tudose, este fost director executiv al Kanal D, fost director general al tabloidului Cancan și director executiv al tabloidului Libertatea. Acesta este la primul mandat de parlamentar, el fiind senator PSD de Buzău. La începutul acestui an a fost numit secretar în Comisia de Media din Senat, iar ulterior a devenit Președinte al aceleiași comisii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri