Nae Caranfil, despre "Daddy de România": E periculos, pentru că pare de bun-simţ

Data actualizării: Data publicării:
nae caramfil

Invitat la emisiunea „În faţa ta”, regizorul Nae Caranfil a vorbit despre efectul direct pe care OUG 13 l-a avut asupra sa. „Acel moment care a stârnit protestele a fost o catastrofă pentru mine, potenţialii mei spectatori au fugit în Piaţă”, a spus regizorul.

Nae Caranfil a vorbit şi despre „Daddy de România” - Liviu Dragnea -, despre care a spus că are o viclenie vulpească.

Este periculos pentru că pare de bun simţ, vorbeşte măsurat, nu dă cu bâta în baltă prea des şi probabil că pentru mulţi e o faţă agreabilă pentru PSD. Dar, în spate, există zona aceea cu teoria haosului - bătaia de aripă de fluture care declanşează uragane pe cealaltă parte a planetei - OUG 13, în acel moment din ianuarie care a stârnit protestele a fost o catastrofă pentru mine pentru că în acel moment lansasem filmul "6,9 pe scara Richter" şi aproape toţi spectatorii mei potenţiali au fugit în Piaţă. Am şi comentat cu mai mulţi prieteni care îmi propuseseră să proiectez filmul pe clădirea guvernului. Le-am spus că spectatorii sunt inteligenţi şi or să creadă că e o diversiune .

Trei săptămâni esenţiale din viaţa filmului meu, aceste trei săptămâni cruciale au fost amputate de această ordonanţă”, a afirmat Nae Caranfil.

El a explicat şi de ce n-ar putea face un film despre protestele declanşate după adoptarea Ordonanţei de Urgenţă 13: un motiv practic - i-ar trebui foarte mulţi figuranţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri