Proiect inedit în România. Proiecţie a unui film pe ecran de apă 

Data publicării:
GORJ

N-au apelat însă la o instalaţie profesionistă, care costă 30.000 de euro, ci la pompieri. Proiecţia are loc cu ocazia Zilelor municipiului Târgu Jiu. Cum bugetul pentru zilele oraşului n-a fost foarte bogat, autoritățile din Târgu Jiu au apelat la inventivitatea oamenilor.

„Toată lumea a studiat înainte, am pus întrebări, am căutat pe internet, am făcut probe, prima probă am făcut-o pe un teren de fotbal”, a spus Teodora Ciobanu, reprezentant al primăriei Târgu Jiu. Pelicula de apă are câţiva milimetri, pentru care au fost folosite două tone de apă pe minut şi două maşini de pompieri.

Am asigurat un debit de apă în instalaţii speciale, se pare că e prima dată în România când se face aşa ceva, după o muncă de câteva zile iată că au fost câteva minute extraordinare de care toată lumea s-a bucurat”, a spus Adrian Tudor, reprezentantul firmei care s-a ocupat de proiect. Spectacolul şi-a atins scopul, pentru că spectatorii au urmărit proiecţia fără să clipească. 

Cei prezenţi s-au bucurat şi un spectacol de lumini şi artificii care a durat o jumătate de oră. Primăria Târgu Jiu a alocat pentru Zilele oraşului 130.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri