Sari la conținut

Studioul Paramount anunță că va filma a patra parte din seria „Star Trek”

FOTO: rottentomatoes.com

Hemsworth, care a jucat în prima parte (2009) interpretând rolul tatălui căpitanului Kirk (Chris Pine) în scene retrospective, revine în partea a patra în același rol, potrivit Agerpres.

Drumul căpitanului Kirk se va încrucișa cu cel al unui bărbat pe care nu a avut ocazia să-l cunoască, dar a cărui moștenire îl obsedează din ziua în care s-a născut, acesta fiind propriul său tată, George Kirk. Aceasta este povestea pe care o promite viitorul film din seria 'Star Trek'.

Se așteaptă de asemenea reîntoarcerea în platouri a întregii distribuții formate din Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldańa, Simon Pegg și John Cho, printre alții.

J.D. Payne și Patrick McKay sunt cei care vor redacta scenariul, în timp ce J.J. Abrams și Lindsey Weber vor produce noul film prin compania Bad Robot, se arată într-un comunicat al studioului.

Prima parte a seriei galactice a avut încasări de 380 de milioane de dolari, iar a doua (2013) de 460 de milioane de dolari. A treia parte, „Star Trek Beyond”, va avea premiera vineri, 22 iulie.