Târgul Kilipirim 2013: Cărţi pe alese la 1 leu bucata sau reduceri de până la 70%

Data publicării:
Kilipirim 2013 1

Cărţi pe alese, la numai 1 leu bucata, şi reduceri de până la 70%: aceasta este oferta pentru iubitorii de lectură lansată la Târgul Kilipirim, unul dintre cele mai mari evenimente din România dedicate cititului, care tocmai a debutat în centrul Bucureştiului, la Sala Dalles.

10.000 de titluri sunt aliniate pe standuri, iar cele 30 de edituri participante oferă, în afara cărţilor de 1 leu, reduceri de pînă la 70 de procente la restul volumelor.

Andreea a venit la Kilipirim cu fiul ei de trei ani. Preţurile accesibile au făcut-o să cumpere romane şi colecţii de poezie pentru toată familia. Tineri şi vârstnici, vizitatorii târgului au căutat surprize plăcute printre standurile expozanţilor: cărţi de memorii, jurnale, călătorie, istorie, psihologie.

Au făcut excepţie de la reduceri titlurile nou-apărute. În rest, preţurile volumelor din anii trecuţi au fost reduse drastic.

Iubitorii de carte care vor să îşi umple rafturile bibliotecilor pot vizita Sala Dalles din Capitală până la sfârşitul săptămânii.

În cele 15 ediţii ale evenimentului, peste 250.000 de vizitatori i-au trecut pragul.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri