Dinamovistul Filip Mrzljak a luat Campionatul FIFA în studioul Pro FM

Data publicării:
echipele campionat FIFA PROFM

Jucătorul lui Dinamo Filip Mrzljak și-a dus, ieri seară, echipa de ascultători Pro FM în fruntea campionatului virtual FIFA, găzduit de Pro FM. Competiția de gaming, aflată la a doua ediție, a transformat studioul de radio într-o adevărată arenă în care s-au confruntat pentru titlu DJ-ii, ascultătorii Pro FM și vedetele.

După succesul primei ediții de campionat FIFA, din octombrie 2018, căpitanii de echipă Sebastian Coțofană și Călin Olah au dat șansa la revanșă celor care iubesc fotbalul și gaming-ul, dar au ratat titularizarea pentru campionatul de anul trecut.

Opt ascultători Pro FM care au trimis cele mai inspirate filmulețe strigând “gol” au fost invitați să facă echipă cu Speak, Randi, Lino Golden, Mario Fresh, Bogdan Medvedi, Gannicus, unul dintre cei mai în vogă gameri, fostul jucător FCSB Andrei Marc și dinamovistul Filip Mrzljak.

Meciurile au fost live pe pagina de Facebook Pro FM România, iar echipele au avut parte de o experință veritabilă, cu comentarii asigurate de colegul de la Digi Sport, Andrei Tivilichi. Jucătorul remarcabil al competiției a fost ascultătorul care a venit special tocmai de la Galați pentru partida de gaming din redacția Pro FM. Gazdele campionatului s-au asigurat că microbistul a plecat acasă cu “prima de joc” cuvenită.

Fiecare participant a câștigat ultima versiune a jocului FIFA, iar trofeul competiției găzduite de Pro FM a ajuns la echipa condusă de dinamovistul Filip Mrzljak, a cărui experiență pe terenul de fotbal a făcut diferența și pe cel virtual.

Pro FM, cea mai longevivă stație radio din România, face parte din portofoliul Grupului Digi|RCS & RDS din 2015. Grupul Digi mai deține posturile radio Digi FM, Chill FM și Dance FM și televiziunile Digi24, Digi 4K, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, televiziunea Film Now (pay-tv), posturile documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri