Sari la conținut

11 nominalizări pentru „Star Wars: The Force Awakens” la MTV Movie Awards

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Actriţa britanică Daisy Ridley, în vârstă de 23 de ani, interpreta rolului feminin principal din acest film, a fost nominalizată la categoriile „cea mai bună interpretare feminină”, „cea mai bună eroină” şi „cea mai bună scenă de luptă”.

John Boyega, protagonistul acestui film, în vârstă tot de 23 de ani, a fost nominalizat la categoriile cel mai bun actor debutant” şi cea mai bună interpretare dintr-un film de acţiune”.

Lungmetrajul Star Wars: Trezirea Forţei” va concura la rândul său pentru mai multe trofee, inclusiv la categoriile filmul anului” şi cea mai bună distribuţie”.

Filmul Star Wars: Trezirea Forţei”, produs de studiourile Disney, lansat pe marile ecrane în luna decembrie, a generat încasări de peste 2,05 miliarde de dolari pe plan mondial.

Pelicula a fost nominalizată în acest an la cinci premii Oscar, la categoriile tehnice, însă nu a câştigat niciun trofeu.

Leonardo DiCaprio, premiat cu Oscar la gala din luna februarie, va concura la categoria cea mai bună scenă de luptă” - pentru scena luptei cu un urs din filmul The Revenant” - şi la categoria cea mai bună interpretare masculină”.

Lungmetrajul Deadpool”, un mare succes de box office, va concura la opt categorii de premii.

Câştigătorii de la gala MTV Movie Awards sunt stabiliţi în urma voturilor publicului. Evenimentul este renumit pentru umorul ireverenţios al prezentatorilor şi al invitaţilor acestora, dar şi pentru includerea unor categorii insolite, precum cel mai bun sărut de pe marele ecran” şi cel mai bun personaj negativ”.

Ediţia din 2016 a galei MTV Movie Awards va avea loc la Los Angeles, pe 10 aprilie. Evenimentul va fi prezentat de actorii Dwayne Johnson şi Kevin Hart.

Sursa: news.ro