Sari la conținut

20.000 de copii la concertul Violettei

Peste 20.000 de copii din toată ţara s-au strâns în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti, la întâlnirea cu Violetta. Puştii au cântat şi au dansat dinainte să înceapă concertul.

Apariţia Violettei pe scenă i-a ridicat pe toţi copiii în picioare. Pentru cei mai mulţi dintre ei a fost primul concert la care au participat.

Cei mici au avut ocazia sa-i vadă live pe toţi artiştii din "Violetta". Au cântat împreuna cu ei aproape 30 de piese din sezoanele 1, 2, 3 ale serialului, inclusiv câteva dintre cele mai îndrăgite melodii precum: "En Gira", "Euforia", "Ser Mejor" sau "Crescimos Juntos".

Martina Stoessel, tânăra de doar 18 ani care interpretează rolul Violettei le-a pregatit şi câteva surprize celor prezenţi la spectacol. Spre final, artista a cântat o piesă din filmul Frozen.

După concertul de la Bucureşti, echipa Violetta Live continua turneul internaţional cu mai multe reprezentaţii în Europa. Austria a fost urmatoarea oprire.

Violetta a cucerit copiii din toată lumea, alături de colegii ei. Clipurile cu actorii din serial au zeci de milioane de vizualizări pe youtube. Iar produsele inscripţionate cu "Violetta" au doborât toate recordurile la capitolul vânzări în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Cum a început povestea "Violetta" şi ce se va întâmpla cu tinerii actorii acum, după încheierea filmărilor, aflaţi din materialul următor.


Pe aceeași temă