Sari la conținut

22 de salturi cu parașuta la 22 de ani de Pro FM. Colegii de la Utv le-au fost și ei aproape

VJ Liza Sabău de la Utv a sărit şi ea, pentru prima oară, cu paraşuta. „A fost o experienţă unică”, spune vedeta Utv. La aterizare Liza i-a luat un interviu chiar celui cu care a sărit în tandem.

 

Primul la apel a fost Dorian Popa. Întors din jungla africană fără teamă de înălțime, a sărit plin de entuziasm, în timp ce striga, din aer, „La Mulți Ani, Pro FM”! Alături de el a fost cea mai nouă și sexy voce din FM, Lariss. Lor li s-au alăturat Doru & George de la DeepCentral, cu un salt în tandem.

Dorian a fost atât de prins de adrenalina saltului încât a mai sărit o dată, alături de prietenul What’s Up. Acesta a fost atât de emoționat încât ar fi rămas să cânte La Mulți Ani, Pro FM! de la sol. Îmbărbătat și ambiționat de Dorian, s-a aruncat și a spus că a fost experiența vieții lui.

Printre cei care şi-au luat inima în dinţi și au sărit de ziua Pro FM s-au numărat Raluka, DJ-ii PRO FM, Marius Onuc și Virgil Batista, băieții de la Maxim (Alexander și Bogdan) şi Florin Goldic.

Vânător de adrenalină și senzații tari, Cabral a sărit și el alături de ascultători și de echipa Pro FM, sub atenta supraveghere a lui Nono Semen.

De 22 de ani, radio înseamnă Pro FM! Pro FM – Legalize joy!