24înOraș. Festival pentru fanii benzilor desenate

Data publicării:
benzi

Prima oprire este la teatrul Odeon, unde la un mix între stand-up şi dans contemporan „Saraiman" este un concept ce îi aduce pe aceeaşi scenă pe comediantul Dan Badea şi pe dansatorul Răzvan Mazilu, condimentat cu muzica artistei Romica Puceanu. Pentru un spectacol inedit, vă invităm al Sala Majestic a Teatrului Odeon de la ora 19.00. Tot astăzi, de la ora 19.00, în centrul oraşului Otopeni are loc festivalul „Tribute day". Un eveniment care va găzdui trupe internaţionale ce imită formaţii consacrate.

Sâmbătă, Mihai Mărgineanu îşi aduce chitara în Music Club, de la ora 22. Tot sâmbătă are loc şi un eveniment special pentru fanii benzilor desenate: „ComicsFest 2013". Festivalul vrea să strângă la un loc toată creaţia romaneasca în domeniul grafic de la desenator, la creatori de board game-uri şi edituri. Aşa că pentru sâmbătă şi duminică aveți program la „ComicsFest", în club Sain-Ink.

Duminică ne întâlnim cu o vedetă a muzicii jazz : Diana Krall. Cântăreaţa de origine americană are peste 15 milioane de albume vândute în întreaga lume. Este pe locul 2 în topul celor mai bune cântăreţe de jazz ale ultimului deceniu. În România, Diana Krall vine cu noul ei album „Glad Ragg Doll". Ca să ascultaţi un album cu „cântece şi dans", aşa cum îl cataloghează chiar cântăreaţa, mergeți la Sala Palatului, duminică, de la ora 19.00.

Şi dacă este vineri, vă invităm să cunoştem şi actorii care ne vor fi parteneri de zbor în premierele din acest weekend. Ethan Hawke este vedeta acestui final de săptămâna. Actorul american are două premiere cinematografice: „Before Midnight"- o continuare a unei trilogii - şi „Noaptea judecăţii", un thriller plin de agresivitate. Probabil aţi aflat deja că Hawke s-a aflat în România pentru lansarea filmului „Înainte de miezul nopţii".

Vineri la Constanța are loc concertul Guess Who, în club Maritimo, de la ora 22.00. Duminică mergem în Braşov. Mai bine zis la Centrul Cultural Reduta, unde se joacă piesa „Gunoierul" de Mimi Brănescu, de la ora 19.00.

Pentru final am păstrat un festival la Timişoara. „Electric Palyground" aduce pe aceeaşi scenă RoA şi Şuie Paparude. Se întâmplă la Centrul de practică al Facultăţii de Agronomie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri