24înOraș. Festivalul de film B-EST și un concert Travka

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-15-09h55m32s217

Luni, puteți viziona „Podu". Este un spectacol cu Horațiu Mălăiele, George Iavașcu și Meda Victor. O comedie despre trei oameni care văd ca ultimă scăpare sinuciderea, dar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea de pe scenă. Veți râde cu gura până la urechi, la Palatul Copiilor, de la ora 20.00. 

Marți, în București începe festivalul de film B-EST. Evenimentul se află la cea de-a 8-a ediție, iar pe lângă cele opt filme aflate în competiție, aduce în cinematografe și pelicule premiate internațional. De pe 15 până pe 21 aprilie la cinema Studio, cinema Elvira Popesco și la MTzR vă întâlniți cu filme de marcă.

Miercuri avem Festivalul Rokolectiv 2013. DJ din 10 țări vin să antreneze publicul din București cu ritmuri noi și elemente vizuale care mai de care mai spectaculoase, la Muzeul de Arta Contemporană și la Studio Modern, de pe 17 până pe 21 aprilie. Tot miercuri, la Sala Radio, de la ora 19.00 , Horia Mihail aduce „Pianul Călător".

Joi vă puteți bucura de un concert cu trupa Travka. Moldovenii sunt pregătiți de gălăgie și muzică bună în Club Control, mai ales acum, când vin cu noua componență și cu piese de pe cel mai recent album, „OKEAN". Așa că întâlnirea se dă la ora 21 fix. Tot joi, la Teatrul de Artă se joacă un Recital Shakespeare, de la ora 20.00.

Marți, la Brașov, Dan Puric pune în scenă, în premieră, la Centrul cultural Reduta, spectacolul „Idolul și Ion Anapoda". Tot pentru marți, dar la Oradea, puteți fi alături de Horia Brenciu. Artistul se oprește aici în turneul „Fac ce îmi spune inima".

Pe litoral, la Constanța, vine joi Mihai Mărgineanu. Își aduce chitara în club Doors, pentru un concert live, de la ora 20.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri