24înOraș. Festivaluri în București: Rock the City și Summer Well

Data publicării:
1044860 10151572906282713 648998899 n

Rammstein este capul de afiş al festivalului Rock the City 2013. Între 27-28 iulie, în parcarea Complexului Romexpo, din Capitală, alaturi de trupa din Germania vor mai urca pe scena "End Slave", "Heaven shall Burn", "Bullet for my Valentine" şi mulţi alţii.

La final de iulie, Sting se cazează iar în Bucureşti. Britanicul revine pentru a patra oară în România. De această dată turneul se numeşte "Back to Bass", iar muzicianul se întoarce la instrumentul care l-a făcut celebru: chitara bas. Sting are zece premii Grammy şi trei nominalizări al Oscar. Concertul din Capitală are loc în data de 31 iulie, la Romexpo. În deschidere, trupa Mike and The Mechanics.

La Domeniul Ştirbei, la Festivalul "Summer Well", vin cei de la Suede, The XX şi The Vaccines. Dar, pe lângă muzică, vor fi şi alte activităţi în aer liber. Toată distracţia se întâmplă pe pajiştea Palatului Ştirbey din Buftea, în perioada 10-11 august.

La mijloc de lună august, aterizează în premieră, în Capitală, Julian Marley, fiul celebrului Bob Marley. Britanicul cu rădăcini jamaicane vine în premieră în România şi aduce cu el muzică reggae la Arenele Române, pe 18 august.

Pe lângă Bistriţa-Năsăud, la Sângiorz- Băi, are loc între 2 şi 4 august Roland Jazz Festival. Cam în aceeaşi perioadă, între 1 şi 4 august, la Vama Veche are loc celebrul festival "Folk you". Printre invitaţi Zdob şi Zdub, Vama, Viţa de Vie, Nicu Alifantis şi alţii.

În Piaţa Mare din Sibiu va avea loc, între 5 şi 11 august, Festivalul ArtMania. Vor concerta WithIn Temptation şi Lacrimosa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri