24înOraș. Filmul „Poziția copilului” ajunge în cinematografe

Data publicării:
08032013 20posteuca-53654

Astăzi, pe 8 martie, avem omul potrivit pentru a va spune: „Te iubesc, femeie!". Ștefan Bănică junior face cercetări muzicale și vrea să descopere "Ce e dragostea". Pentru asta a pregătit un concert cu instrumentele scoase din priză, într-un cadru intim. Pe ritmuri de dragoste, la Circul Globus, de la ora 19:30.

Și sâmbătă ne întoarcem tot la femei. Cu zâmbetul pe buze, vă trimitem la teatru. „Femeia care si-a pierdut jartiera" este numele piesei de teatru cu George Mihăiță, Horațiu Malaiele și Dorina Chiriac, o comedie de bulevard condimentată cu replici spumoase, într-un triunghi amoros. Râdeți pe săturate, la Teatrul Teatrelor de la Romexpo, de la ora 19:30.

Duminică ne îmbolnăvim de...iubire. Trupa Vama vă invită la concertul „Epidemie de iubire". Desigur, un concert dedicat bolii incurabile pe nume dragoste. Așa că doctorul Tudor Chirilă vă așteaptă la ora 20.00 la Cinema Patria. În plus, Radu Beligan face confesiuni despre viață la Palatul Copiilor, de la ora 20.00. Dați fuga pe Facebook, pentru că avem două invitații la spectacol.

Vineri, filmul românesc câștigător al Ursului de Aur, „Poziția copilului", ajunge în cinematografe. Alături de el avem „Stand up guys" cu Al Pacino și o poveste frumoasă despre vrăjitorul din Oz.

Astăzi, Les elephantes Bizarres își fac de cap la Iași. Trupa aterizează în club Underground, de la ora 20.00, să își lanseze noul album numit „Zoologic"

Sâmbătă, plecăm la Oradea și ajungem acolo odată cu Smiley. Așa că în Club The One căutăm „Caii verzi pe pereți” începând cu ora 21.00.

La final de weekend suntem la Brașov și asistăm la premiera piesei „Te pui cu femeile!?!". Dans, muzică și umoar la centrul Cultural Reduta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri