24înOraș. Ponturi pentru disctracție în weekend

Data publicării:
ponturi

Tot astăzi, Moonlight Breakfast vor cânta în Madam Pogany - „the 30`s Acustic Version".

Între 9 și 25 mai, în Capitală are loc cea de a 20-a ediție a „EUROPAfest”. Festivalul va reuni în București peste 300 de muzicieni jazz, blues, clasic și pop, dar și concursuri internaționale și workshopuri. Al doilea festival, tot european, este dedicat filmului. La cinema Studio și Eforie, între 9 și 11 mai vedeti o selecție interesantă de scurt metraje „made in UE".

Duminică aveți întâlnire cu muzica rock din anii 60. Britanicii de la The Troggs, ajunși acum la cea de-a doua tinerețe, vin în București să readuca ritmurile de rock ca la Woodstock, în Hard Rock Cafe. Și tot pentru final de weekend, puteți merge la Godot Cafe, de la ora 20.00, pentru piesa „Forma Lucrurilor”, în regia lui Vald Zamfirescu.

Filme

„Capcana minții” este un film semnat de Danny Boyle, despre furtul unui tablou valoros, dar cu o întorsătură neașteptată, ascunsă și pierdută, în mintea unui singur om. Al doilea film de menționat este „Zarafa”, o peliculă animată despre prima girafă din Paris.

BRAȘOV. La acest final de săptămână, și brașovenii sunt în centrul atenției. Urbea de sub Tâmpa sărbătorește zilele orașului, așa că vor fi concerte cu Antonia, Direcția 5 și Connect-R în Piața Mare, dar și târguri de flori și teatru de copii. Un alt eveniment este „Turnirul cavalerilor”. În Cetățuia Straja vor putea fi admirate armuri și arme medievale, cât și tehnici de luptă străvechi.

TIMIȘOARA: Trupa Bosquito vrea să încălzească atmosfera cu rock-ul latin și muzica tare, sâmbătă, la Snake Safe.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri