24înOraș. Ponturi pentru distracție în „săptămâna iubirii”

Data publicării:
1102posteuca-48805

Marți, în agendă este un spectacol de teatru, tot despre dragoste: „ Fantoma, dragostea mea”. Piesa este o comedie spumoasă, despre un scriitor bântuit de fantoma fostei soții. Povestea a câșigat, în 2009, un premiu important, datorită succesului de pe Broadway. Marius Florea Vizante încearcă să facă pace cu stafiile, la teatrul Metropolis, de la ora 19.00.

Miercuri, 13 februarie, în București încep spectacolele Disney. Mickey's Magic Show îi aduce pe scenă pe Donald, Goofy, Minni și multe alte personaje îndrăgite. Pentru că sunt foarte mulți cei care vor să se reîntâlnească cu anii copilăriei, spectacoul se va desfășura între 13 și 17 februarie la Sala Palatului.

Joi, pe 14, de Sfântul Valentin, Paula Seling, alături de Big Bandul Radio promite un concert cu muzică romantică și piese alese, de la ora 19.00, la Sala Radio. Și alt concert de Jazzy Valentine, cu lumânări, are loc la Green Hours 2 de la ora 20.00, cu Luiza Zan și Dan Byron.

Digi24 este în oraș pentru tine

Miercuri, la Craiova, la Teatrul Marin Sorescu, se joacă de la ora 17.00, piesa „Cabina Artistelor”. O dramă despre viața a patru actrițe care împart aceeași cameră.

Și tot miercuri, la Craiova, dar mai pe seară, avem un concert mai gălăgios. The Mono Jacks concertează în Cafe Play, de la ora 21.00

Joi, la Timișoara, se pune în scenă o poveste de viață. „M-am hotărât să devin prost” este piesa care se joacă la Teatrul Național, sala studio 5, de la ora 19.00

Iar pe 14 februarie, timișorenii au și muzică bună. Feli Donose cântă de Sfântul Valentin în club Swiss House.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri