24înOraș. Recomandări pentru distracția din timpul săptămânii

Data publicării:
1103posteuca-54129

Marți este ziua muzicii franțuzești. „Paris, mon amour” este un colaj de chansonete franțuzești din minunatul oraș al luminilor. Micile povești de dragoste se întrepătrund bine cu muzica de cafenea. Spectacolul Parisului se mută la pe Dâmbovița, la Teatrul Metropolis, marți de la ora 19.00.

Miercuri, puteți merge la piesa „Două loturi”, după nuvela lui Cragiale, dar într-o viziune diferită, văzută prin ochiul modern al lui Alexandru Dabija. Actuala poveste a ghinionistului Lefter Popescu se joacă la Teatrul Național de la ora 20.00. Și tot miercuri, la Teatrul Odeon, se joacă și piesa „Marchizul de Sade”, de la ora 19.00.

Joi, moldovenii de la Alternosfera își lansează cel de-al patrulea album din carieră, numit „Epizodia”. Albumul se lansează, cu cântec, pe 14 martie, de ziua internațională a numărului „Pi”.Concertul Altenosfera este în Silver Church, de la ora 22.00.

CONSTANȚA. Horia Brenciu se află în turneu și se oprește astăzi la malul mării, să cânte ce îi spune inima.

CRAIOVA. Marți se joacă „Apocalipsa” lui Shakespeare la Teatrul „Marin Sorescu”, de la ora 19.00. Piesa este pusă în scenă într-o viziune mai muzicală.

TIMIȘOARA. Tot marți, în orașul de pe Bega vine cu chitara Mircea Baniciu, într-un concert Unplugged, în Club Shake Coffe, de la ora 22.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri