A început Electric Castle 2017. Localnică: „Ploaia vine întotdeauna de la Electric”

Data publicării:
electirc castle

Sunt anunţate ploi şi la Cluj, dar cine merge la Electric Castle s-a obişnuit deja cu tradiţia distracţiei în noroi. Practic, nu a fost ediţie a festivalului de muzică electrică să nu plouă din belşug. Şi în acest an, a căzut deja o primă ploaie, iar meteorologii anunţă precipitaţii şi pentru zilele următoare. Anul acesta, cea mai mare problemă este accesul, pentru că drumul pe care se ajunge la castelul din Bonţida este acum plin de noroi.

-Ai auzit de vreme? Că de obicei plouă la festival?

-Am auzit că e blestemul festivalului. Dar am venit pregătit. 25 grade, dar am adus geaca asta şi cizmele de cauciuc. Am venit bine pregătit, afirmă un tânăr.

„Am fost îngrijorați că am o grămadă de porumb și noroc cu ploaia aia. Cu ploaia care vine totdeauna de la Electric”, afirmă un localnic.

În perimetrul comunei Bonțida, unde are loc Electric Castle, vor exista, zilnic, 100 de polițiști, 100 de jandarmi și 50 de angajați ai ISU, cadre medicale și voluntari care vor asigura urgențele sau problemele medicale.

Este un festival cunoscut, vin peste 100.000 de oameni în cele cinci zile ale evenimentului. Este o responsabilitate imensă și pentru organizatori, dar și pentru colegii din structurile MAI. Astfel vrem să transmitem participanților la festival măsurile pe care le-am luat pentru siguranța lor”, a declarat prefectul județului Cluj, Gheorghe Vușcan, pentru Agerpres.

În ultimii cinci ani, EC a demonstrat că, în ciuda provocărilor legate de vreme sau de infrastructură, este un eveniment de succes care aduce o mulțime de beneficii județului. Se creează un context în care și noi și autoritățile lucrăm cu scopul promovării Clujului și pentru a le arăta participanților la festival, dintre care mai mult de jumătate vin din afara orașului, că există aici un eveniment bine organizat”, a spus Andi Vanca, directorul de comunicare al Electric Castle.

Festivalul Electric Castle va avea loc în acest an între 12 și 16 iulie, timp în care vor urca pe scenele evenimentului peste 250 de artiști.

Lista de artişti de la Electric Castle 2017 este următoarea: deadmau5, Franz Ferdinand, Zedd, alt-J, Moderat, Nero, Noisia, Architects, A-Track, Dixon, DJ Sneak, Âme Live, Soom T, Metrik, Etherwood, Crazy P Soundsystem, Maceo Plex, Eats Everything, Cassy, Claptone, Atari Teenage Riot, Tommy Cash, Fanfara Ciocârlia, S.P.Y., Troyboi, Beardyman & The Masters of Distraction, Punnay Masssif, Coma, Luna Amara, MJ Cole, Flic Flac, Zwette, Kornel Kovacs, Reggae Roast, Kenny Ken şi King Jammy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri