Sari la conținut

A înfulecat 61 de crenvurşti în 10 minute, iar apoi şi-a cerut iubita în căsătorie

17 bărbaţi şi 13 femei s-au înscris la concursul de mâncat hot-dog, în competiţii separate, cum sunt ele organizate din 2011 încoace. Concurenţii au avut la dispoziţie 10 minute pentru a înfuleca cât mai mulţi crenvurști.

Experienţa şi-a spus cuvântul, competiţa masculină fiind câştigată de cel poreclit Joey fălci, care şi-a adjudecat titlul de cel mai mare mâncător de hot dog la ultimele 7 ediţii. Totuşi, el nu şi-a doborât recordul de anul trecut când a înfulecat 69 de crenvurşti faţă de numai 61, la ediţia din acest an.

În competiţia feminină, campioana din ultimii ani a fost detronată de o nou-venită, care a reuşit să mânânce 34 de hot-dog în cele 10 minute permise.

La ediţia de anul acesta a concursului, spectatorii au avut parte şi de o surpriză. Câştigătorul competiţiei masculine şi-a cerut iubita în căsătorie în văzul tuturor, iar aceasta a spus DA.

Concursul de mâncat hot-dog de pe insula Coney din New York a fost organizat prima oară în 1972, iar an de an atrage tot mai mulţi participanţi, dar şi spectatori.