Abonamente cu reducere la Untold Festival pentru clienţii RCS & RDS

Data publicării:
Digi Untold

 

UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, se apropie cu pași repezi. Doar o săptămână ne mai desparte de cele patru zile magice, 30 iulie – 2 august, când cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume urcă pentru prima dată pe aceeași scenă.

Dacă eşti client al companiei RCS & RDS, îţi plac AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE şi vrei plăteşti 199 lei (plus 13,93 lei, taxa eventim) în loc de 289 lei (plus taxele eventim) pentru abonamentul Early General Acces, accesează contul personal de client, ContulMeuDigi, în perioada 24 – 29 iulie 2015 şi ai şansa de a câştiga maxim două coduri de reducere din cele 600 puse la dispoziţie, prin simpla completare a adresei de email în chestionarul disponibil în pagina principală a contului personal. Dacă nu ai contul de client activat, intră acum în ContulMeuDigi , activează-l şi poţi fi unul dintre câştigători. Concursul se va termina în momentul în care se vor epuiza cele 600 de coduri disponibile.

Codurile de reducere vor fi afişate automat câştigătorilor şi trimise pe email, iar valabilitatea acestora este de 24 de ore de la generarea acestora pentru a achiziţiona abonamentele direct de pe site-ul www.eventim.ro. Pentru a beneficia de reducere, trebuie să selecteazi opţiunea “Reducere Untold” şi să introduci codul de reducere. Acesta facilitează cumpărarea unui singur abonament.

Abonamentele Early General Access îți oferă acces la toate evenimentele din Untold Festival. Vei avea acces pe toate cele 4 zile, din 30 iulie până pe 2 august la o experiență de neuitat: acces la cel mai mare festival din România şi la toate evenimentele din Untold Festival, şansa de a vedea live show-uri ale unor artiști recunoscuți la nivel mondial.

În calitate de partener de telecomunicaţii, RCS & RDS oferă participanţilor, pe toată durata festivalului, acces gratuit la internet în zonele marcate „FREE Wi-Fi”, prin reţeaua Digi Wi-fi, dar şi numeroase surprize oferite de Digi Mobil care vor face din prezenţa lor la festival o experienţă de neuitat.

Publicul este așteptat cu un program încărcat în cele 4 zile: un line-up impresionant, concerte în premieră în România, show-uri de lasere și lumini, multe activități conexe în timpul zilei și cel mai important, cu soluții tehnologie precum: sistem de plăți RFID, aplicație de mobil, puncte de reîncărcarea telefoanelor, conexiune de internet pentru festivalieri, un playlist de milioane de cântece și hastag-ul oficial #untoldfestival.

Mai multe informații pe www.untoldfestival.com.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri