Actorul Thomas Gibson a fost suspendat din serialul ”Criminal Minds”

Data publicării:
00299916-379242 670 1

 Foto: cbsstore.com

Potrivit publicaţiei americane Variety, actorul l-a lovit pe producător în timpul filmărilor care au loc la Los Angeles, astfel, Thomas Gibson, care joacă în serial încă de la lansare, din 2005, va fi suspendat cel puţin un episod.

”Au existat neînţelegeri privind procesul de creaţie şi o contradicţie. Regret ce s-a întâmplat. Toţi vrem să lucrăm împreună ca o echipă şi să facem cel mai bun show posibil. Întotdeauna am vrut şi întotdeauna o vom face”, a transmis actorul în vârstă de 54 de ani printr-o scrisoare.

După această întâmplare, şansele ca Thomas Gibson să regizeze, anul acesta, episoade ale serialului - aşa cum îşi dorea - se apropie de zero, mai notează Variety. Începând din 2013, actorul a regizat şase episoade ale serialului.

De asemenea, este amintit faptul că Thomas Gibson a fost protagonistul unui incident asemănător cu un alt coleg din echipa ”Minţi criminale” în urmă cu câţiva ani.

Înainte de ”Minţi criminale”, Thomas Gibson a jucat alături de Jenna Elfman în serialul de comedie ”Dharma & Greg”.

Serialul are în centru o echipă de agenţi FBI care analizează cele mai bolnave minţi criminale ale ţării, anticipându-le mişcările înainte să lovească din nou.

Cel de-al 12-lea sezon al serialului ”Minţi criminale” va avea premiera pe 28 septembrie.

sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri