Sari la conținut

Actrița americană Megan Fox este însărcinată cu cel de-al treilea copil

 

Foto: Gulliver/Getty Images

Potrivit surse citate de UsWeekly, vedeta în vârstă de 29 de ani și-a anunțat în august 2015 despărțirea de Brian Austin Green (42 de ani), cu care era căsătorită de cinci ani, în condițiile în care cei doi erau deja separați de șase luni. Potrivit documentelor judiciare, divorțul celor doi este în curs de desfășurare.

Megan și Brian au împreună doi copii, Noah, de 4 ani și Bodhi, de 2 ani, iar actorul un fiu în vârstă de 13 de ani, Kassius, din relația sa anterioară cu actrița Vanessa Marcil.

Pe de altă parte, Fox și Green au fost văzuți împreună în ultima vreme, de multe ori luând prânzul în Los Angeles, fără copiii lor, scrie Agerpres.

La începutul lunii martie, cei doi păreau în relații bune, atunci când au fost surprinși la Sweet Butter Cafe din Studio City, California, iar Megan nu avea burtică de gravidă.

Luni seara, actrița nu a părut să aibă vreo problemă în a-și etala sarcina într-o rochie mulată neagră în timp ce poza alături de partenerul său din "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows", Will Arnett, și de Amy Adams la CinemaCon.