Actrița Gal Gadot laudă Huawei...de pe iPhone. Gafa de proporții făcută de Wonder Woman

Data actualizării: Data publicării:
gal gadot

Actrița Gal Gadot, cunoscută mai ales pentru rolul său din „Wonder Woman”, a devenit ambasador de brand pentru Huawei, la începutul anului. Iar miercuri, actrița a trebuit să promoveze noul smartphone Huawei Mate 10, printr-un mesaj pe Twitter, doar că Gadot a făcut o gafă încercând să laude brandul.

Gal Gadot a postat un clip video despre noul ei telefon pe Twitter, doar că mesajul apărea ca fiind trimis de pe un...iPhone. Gafa a stârnit numeroase reacții pe rețeaua de socializare, așa că actrița a înlocuit mesajul cu unul nou și a dat un scurt comunicat de presă în care spune că echipa ei de comunicare a postat clipul.

„Unii oameni m-au întrebat despre postarea legată de Huawei și au senzația că eu folosesc un iPhone. Nu este cazul. Îmi ador telefoanele Huawei P20 și Mate 10. Uneori, echipa mea de comunicare mă ajută să postez aceste mesaje pe rețelele de socializare și așa s-a întâmplat și în acest caz”, a transmis Gal Gadot.

Nu este prima dată când eticheta „trimis de pe iPhone-ul meu” le dă bătăi de cap brandurilor. În 2014, LG făcea glume pe seama telefonului iPhone 6, postând de pe un iPhone. În 2015, Blackberry își promova contul de Instagram tot de pe un iPhone, iar în 2016, președintele american Donald Trump cerea boicotarea companiei Apple, folosind un iPhone pentru a-și transmite mesajul.

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri