Sari la conținut
News Alert

Actrița Liv Tyler a devenit mamă pentru a treia oară

Foto: Facebook

Vedeta americană a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie cu fiica sa, căreia i-a urat ”bun venit” alături de partenerul său, Dave Gardner.

”Frumoasa noastră fiică este aici! Lula Rose Gardner, suntem atât de fericiţi. Inima ne explodează de dragoste!”, a scris actriţa în urmă cu câteva ore.

În acelaşi timp, agentul sportiv Dave Gardner a notat: ”Superba noastră fetiţă a venit pe lume. Lula Rose Gardner este incredibil de frumoasă, sănătoasă şi, mulţumesc lui Dumnezeu, seamănă cu mama ei! Suntem cu adevărat binecuvântaţi. Acum începe adevărata muncă - să-i antrenez fraţii mai mari pentru a deveni experţi în arte marţiale”.

Actriţa în vârstă de 39 de ani mai are doi fii, Milo, în vârstă de 11 ani, din mariajul lui Royston Langdon, şi Sailor, în vârstă de 16 luni, primul copil cu Dave Gardner.

Recent, surse apropiate cuplului au dezvăluit că top-modelul britanic Kate Moss şi fostul fotbalist englez David Beckham vor organiza nunta actriţei Liv Tyler cu agentul sportiv Dave Gardner.

Actriţa plănuieşte să petreacă mai mult timp în Marea Britanie, anul viitor, pentru că ar fi în beneficiul copiilor, inclusiv al lui Gray, fiul în vârstă de opt ani al viitorului său soţ.

”Încă petrec mai mult imp în New York, dar vin des în Marea Britanie. Fiul lui David este aici, la fel şi slujba lui. Este dificil. Este frumos. Este ceea ce este, ceea ce am ales. Anul viitor vom fi aici cu siguranţă, pentru şcoală, astfel încât copiii să poată fi împreună sub un acoperiş, măcar în acest an şcolar”, a mai spus actriţa.