Afișul revoltător pentru promovarea noului film Albă-ca-Zăpada. Și actrița principală a reacționat virulent

Data publicării:
alba ca zapada

Una dintre cele mai așteptate animații ale anului, "Red Shoes and the 7 Dwarfs", o parodie după Albă-ca-Zăpada, a început promovarea cu stângul, după apariția unui afiș controversat.

"Și dacă Albă-ca-Zăpada nu ar mai fi frumoasă, iar cei șapte pitici nu ar fi pitici?" - este întrebarea retorică de pe un afiș de promovare a animației, în care o Albă-ca-Zăpada suplă, cu ochi mari și părul perfect aranjat, este înlocuită de o versiune mai scundă și plinuță, care nu poartă mereu tocuri.

Afișul a fost primit cu numeroase critici din partea celor care susțin că astfel de mesaje transmit o idee greșită: că persoanele care nu îndeplinesc anumite standarde de greutate și înălțime nu pot fi considerate frumoase. Acest lucru este cu atât mai grav cu cât este vorba de o animație, pe care o vor urmări și copiii, mai spun criticii.

Chloe Grace Moretz, actrița care dă vocea Albei ca Zăpada în parodie, a reacționat la fel de vehement împotriva afișului de promovare a filmului, spunând că nici ea, nici echipa ei nu au aprobat difuzarea unui astfel de mesaj: "Sunt la fel de uimită și furioasă ca voi toți. Acest mesaj nu a fost aprobat de nimeni din echipa mea. Am contactat casa de producție pentru a le atrage atenția asupra acestui mod de promovare a filmului", a scris actrița pe Twitter.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri