Ajutor pentru copii de la matinalii Pro FM și Smiley

Data publicării:
smiley

O familie nevoiașă din Teleorman, primeşte ajutor să-şi ţină copiii în şcoală la inițiativa matinalilor de la Pro FM. Greeg și Onuc, impresionaţi de eforturile făcute de părinţi, au decis să îi ajute pe cei mici. La întreaga poveste a luat parte şi Smiley. Împreună au reuşit să le aducă zâmbetul pe buze copiilor.

Greeg şi Onuc, matinalii Pro Fm, au reuşit să îi facă fericiţi pe şase copii din Teleorman, a căror familie se luptă cu mari dificultăţi financiare. Povestea lor au aflat-o acum o lună, în prima zi de şcoală, în timpul matinalului. Greeg șI Onuc le-au oferit două laptopuri pe care să le folosească pentru a învăţa.

Am aflat de povestea lor absolut întâmplător. Și chiar în prima zi de școală am zis hai să m și noi un telefon să vedem cum stă povestea și tocmai așa am intrat în direct cu ei și ne-am întâlnit. Domnul Pandele ne-a povestit dimineața că a făcut un credit la bancă. De 2000 de lei. 2000 de lei pentru a-și trimite copiii la școală. Un credit pe care îl plătește în rate, au povestit matinalii.

Smiley a fost impresionat de eforturile tatălui de a-și ține copiii la școală, astfel că artistul va plăti rechizitele copiilor din acest an școlar.

Eu am ajuns, în prima zi de școală, am ajuns la Pro FM cu Greeg șI cu Onuc. Întâmplător, așa s-a nimerit. Mi-au povestit despre familia asta și mi-au zis că nu au bani să Își trimită copiii la școală. E foarte greu să le ia rechizite și eu am zis, a fost așa o chestie, da le iau eu, nici o problemă”, a spus Smiley.

Cu toţii s-au simţit bine în studio-ul lui Smiley şi cu siguranţă vor asculta în fiecare dimineaţa matinalul de la Pro FM, de luni până vineri, de la ora 6:45 până la 10:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri