Alexandra Stan a fost externată din spitalul din Medgidia 

Data publicării:
574943 418364141527498 423676007 n

La ieşirea din spital, cântăreaţa a spus că este bine, "este slăbită, dar veselă", precizând că va merge să stea cu părinţii ei, iar primul lucru pe care vrea să-l facă în momentul în care va ajunge acasă este să îşi strângă în braţe bunica şi să stea cu nepoata ei.

Aşteptăm rezultatul tomografiei şi urmează să mai fac investigaţii medicale, dar în Constanţa. Acum mă duc acasă, la ai mei. O să stau câteva zile, mă relaxez, după care trebuie să mă apuc de treabă, să intru în studio, că a venit vara", a spus ea, precizând că nu ştie dacă va mai cânta piesele care au consacrat-o.

La ieşirea din spital, Alexandra Stan a fost aşteptată de mai mulţi fani care i-au adus flori şi cărora le-a dat autografe.

Cântîreaţa a fost internată luni, la spitalul din Medgidia, unde, pe lângă investigaţiile clinice, a mers şi la şedinţe de consiliere psihologică. Managerul spitalului, Stere Buşu, declara că starea de sănătate a cântăreţei este bună.

Artista a ajuns la spital cu echimoze, sâmbătă, după ce ar fi fost bătută de Prodan. Cei doi au fost găsiţi pe marginea unui drum naţional din Constanţa de către un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere, care a transportat-o pe cântăreaţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost tratată în Unitatea de Primiri Urgenţe, după care a fost lăsată să plece acasă.

Avocatul Alexandrei Stan a depus, marţi, o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanţa împotriva lui Marcel Prodan, pentru şantaj. În plângerea respectivă, Alexandra Stan îl acuză pe Marcel Prodan că în zilele de 14 şi 15 iunie a ameninţat-o şi a lovit-o pentru a o determina să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator este bărbatul.

Joi, Marcel Prodan a fost citat să se prezinte la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa pentru audieri, însă acesta nu s-a prezentat.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri