Amber Heard a donat toți banii obținuți de pe urma divorțului de Johnny Depp

Data publicării:
Amber Heard si Johnny Depp
Foto: Guliver/Getty Images

Actrița Amber Heard s-a ținut de cuvânt și a donat cei 7 milioane de dolari obținuți din divorțul de Johnny Depp unei fundații caritabile care ajută femeile abuzate și copiii bolnavi, scrie New York Daily News.

Amber Heard si Johnny Depp
Foto: Guliver/Getty Images

De asemenea, Amber Heard a donat între 1 și 5 milioane de dolari Spitalului pentru Copii din Los Angeles, între 1 iulie 2016 și 30 iunie 2017. „În numele tuturor copiilor și familiilor ale căror vieți le-ai schimbat, toți cei de la Spitalul pentru Copii din Los Angeles îți oferim mulțumirile noastre sincere”, a transmis unitatea medicală.

În luna august, Amber Heard a anunțat că va dona toți banii pe care îi va încasa de pe urma divorțului. „Banii nu au jucat niciodată un rol important în viața mea, mai puțin atunci când am putut să îi donez în scopuri caritabile și să îi ajut pe aceia care nu se pot apăra singuri”, transmitea atunci actrița.

Mariajul de 15 luni al lui Johnny Depp cu Amber Heard s-a terminat cu scandal, anul trecut, după ce actrița l-a acuzat pe acesta că este violent fizic și verbal și a apărut cu ochiul vânăt la tribunal, spunând că ar fi fost lovită de telefonul mobil aruncat spre ea de către soțul ei.

La finalul divorțului, cei doi au dat publicității un comunicat în care afirmau că „relația noastră a fost intensă, pasională și volatilă uneori, dar întotdeauna legată de iubire. Niciuna dintre părți nu a făcut acuzații false pentru câștiguri financiare. Nu a fost niciodată intenția de a face rău fizic sau emoțional”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri