Andreea Marin dă voce copilăriei. Vedeta și-a împrumutat vocea pentru câteva melodii pentru copii

Data publicării:
andreea marin

„Mi-am dorit să fie totul foarte spontan, astăzi voi primi îndrumări și voi vedea ce o să iasă. Sper să iasă bine”, spune Andreea Marin.

Andreea Marin a lăsat celebritatea deoparte pentru câteva ore și a intrat în lumea copiilor. Cu emoție în voce a cântat câteva melodii pentru un proiect muzical dedicat celor mici.

„Am emoții, pentru că nu este meseria mea, dar cred că orice mamă a fredonat măcar o dataă un cântec de leagăn și pare o joacă frumoasă ceea ce urmează să fac pentru Cutiuța muzicală. Chiar mi se pare un dar frumos pe care ar trebui să îl facem nu doar copiilor noștri, cât și altor copii care ne plac, care ne urmăresc, care ne sunt sufletește aproape, iar eu știu asta, știu că am o afinitate pentru copii și ei față de mine, așa că mi-a plăcut proiectul. Cutiuța muzicală este un proiect de suflet”, a mai precizat vedeta.

Vocea Andreei Marin va încânta mulți copii, inclusiv pe fiica sa, Violeta. Sunt cântece pe care orice mamă le fredonează copiilor.

Aceasta nu uită cântecul de leagăn din copilărie. Acordurile magice care o purtau în vis: „Era un cântec de leagăn pe care mama mi-l fredona, nu îi știu titlul, știu că l-am întâlnit ulterior, denumit doar cântec de leagăn, și era și o melodie pe care o jucărie pe care o primisem eu cadou o cânta și adormeam. Nu o să uit niciodată clinchetul acela, cred că și acum, matură fiind, dacă îmi pui jucăria alături și melodia ar curge, aș adormi ca un prunc”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri