Animale din electrocasnice. 10.000 de produse pentru casă folosite pentru decorațiuni de Crăciun

Data publicării:
craciun-1

Nouă aspiratoare au fost folosite pentru a crea un ren, iar cafetierele au fost combinate în aşa fel încât să iasă nişte pinguini. Din prosoape au fost creaţi câţiva curcani, iar ceainicele s-au transformat în veveriţe. Un urs uriaş a fost creat din mobilă din piele, iar maşinile de tuns şi mixerele au fost folosite pentru a crea iepuri.

Nu mai puţin de 188 de animale au fost realizate din 10.000 de produse care se găsesc într-un magazin de electrocasnice.

„Am început să muncim pentru decoraţiunile de Crăciun acum un an şi patru luni. Iar realizarea animalelor ne-a luat vreo şase luni. Au muncit 19 sculptori, am folosit produsele a 45 de firme şi 10.000 de obiecte pentru decoraţiunile din acest an”, a precizat Robb Bloomer, director de marketing.

Ideea îi aparţine unui celebru decorator de vitrine, cunoscut însă pentru un stil conservator. Anul acesta, el a surprins cu această idee, spre încântarea oamenilor care s-au oprit să admire vitrinele şi să facă fotografii. Artistul a spus că pregăteşte noi surprize pentru decoraţiunile de anul viitor.    

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri