Animalul de companie cu cheltuială se ţine

Data publicării:
Catel

Nimic nu e prea scump pentru cei care vor să îşi răsfeţe animalul de companie. O doamnă a cumpărat o garderobă impresionantă pentru căţelul ei, Scoop. Patrupedul, în vârstă de un an şi trei luni, primește în fiecare lună o hăinuță nouă sau un accesoriu.

Un fes de pus pe cap, pentru soare, vine vara. E parte din familie, e cel mai răsfăţat, pe lângă cei doi copii, spune doamna.

Din garderobă nu poate lipsi pelerina de ploaie.

La asta se adaugă vizita la salon, acolo unde un cățel este spălat, pieptănat și chiar dat cu parfum, totul pentru circa 100 de lei. În total, 500 de lei se duc lunar pentru haine, mâncare și vitamine, spun proprietarii de câini.

Sunt însă și animale mai puțin costisitoare şi tot mai căutate. O demonstrează aglomeraţia din jurul stand-ului unde sunt vânduţi arici.

Un arici este alegerea ideală pentru cei care vor un animal de casă mai atipic. Costa 250 de lei, poate fi hranit cu mâncare pentru pisici şi înţeapă doar dacă îl superi.

Cei care au vrut însă să adopte un câine sau o pisică au putut face acest lucru la standurile asociațiilor pentru Protecția Animalelor, la un tîrg organizat în Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri