Sari la conținut

Anunţ inedit. O familie caută bonă care să lucreze într-o casă bântuită

O familie din zona scoțiană Scottish Borders caută o bonă, fiind dispusă să plătească o sumă substanțială pentru candidata sau candidatul potrivit, informează publicația britanică The Daily Telegraph.

shutterstock_82860166

Foto: Shutterstock

Persoana aleasă va primi suma de 50.000 de lire sterline pe an pentru a avea grijă de doi copii, cu vârste de cinci și, respectiv, de șapte ani, și a trăi alături de familie pe o "veche proprietate minunată, spațioasă, cu priveliști spectaculoase".

Oferta pare una de vis, cu o singură mențiune: se crede că locuința ar fi bântuită, scrie Agerpres.

"Am locuit în această casă timp de aproape 10 ani", povestește mama copiilor în anunțul de angajare postat pe site-ul Childcare.co.uk. "Ni s-a spus că ar fi 'bântuită´ atunci când am cumpărat-o, însă am ignorat acest lucru și am cumpărat casa", a adăugat ea.

"Cinci bone au părăsit postul în ultimul an, fiecare menționând drept motiv întâmplările supranaturale, cum ar fi zgomotele ciudate, sticlele sparte și mobilierul care se mișcă", a explicat ea.

"Noi nu ne-am confruntat cu întâmplări supranaturale, în condițiile în care acestea au apărut doar când eram plecați de acasă, dar suntem dispuși să plătim peste suma cerută", a declarat aceasta.

"Familia ne-a asigurat că nici o persoană care a lucrat la ei nu a pățit nimic, dar a avertizat că bona trebuie să aibă o personalitate puternică", a declarat Richard Conway, directorul de Childcare.co.uk.

Pe aceeași temă